Gave online kennismaking hartcoherentie!

8 november 2020

Heb jij behoefte aan meer ontspanning, balans en vitaliteit in deze rare tijd? Aan een manier om je immuunsysteem een boost te geven en ervoor te zorgen dat je (weer) met plezier je ding kunt doen? Die behoefte had ik in 2006 (en nu uiteraard nog steeds wel eens ;-)).

In 2006, in een periode met 2 kleine kinderen en na veel onrust en gedoe op mijn werk, was mijn lontje steeds korter en liep de spanning op. Via via kwam HeartMath op mijn pad. HeartMath is een evidence-based methode die ik sindsdien dagelijks bewust en onbewust toepas, in mijn werk en in mijn privéleven, eigenlijk in alle facetten van mijn leven. Het is een methode die mij in staat stelt om bijvoorbeeld

  • een goede balans in mijzelf te houden (of terug te krijgen),
  • beter met mijn emoties om te gaan en
  • rustig te denken en handelen in spannende situaties.

En, ook niet onbelangrijk in deze tijd: met de oefeningen geef ik mijn immuunsysteem een boost. Hoe super en nodig is dat met een akelig rondwarend virus?

En waarom schrijf ik dit allemaal? Omdat er een mooie online-training is ontwikkeld:

“Meer veerkracht, minder stress; in 3 stappen naar een hogere hartcoherentie”

In deze training leer je de eerste inzichten en oefeningen om je lichaam in een veilige modus te brengen en te houden. Oefeningen die je overal en altijd kunt gebruiken, of het nu is als voorbereiding op een dag voor de klas, tijdens een spannend gesprek of als afsluiting van de dag om vervolgens lekker te kunnen slapen.

De online-training bestaat uit 3 modules:

Module 1:       Stress en fysiologie
Module 2:       Hart Ritme Variabiliteit (HRV). De taal van het hart.
Module 3:       Gevoelens en emoties. Maak een shift.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Hoe breng je jezelf mentaal en emotioneel in een betere conditie?
  • Wat is de invloed is van stress op je hartritme?
  • Welke rol speelt jouw brein hierin?
  • Hoe verander je met technieken je hartritme en verlaag je je stressniveau?
  • Je krijgt drie technieken aangereikt die je op elke plek en in elke situatie kunt gebruiken.Praktisch

De training bestaat uit drie modules die je het beste met een tussentijd van een week kunt volgen. Daarmee geef je jezelf de tijd om de informatie en de verschillende technieken te integreren in je dagelijks leven en werk.

De training kost €29,95 (maar via mij krijg je 5% korting). De modules kun je gewoon zelf thuis doen. Rustig bekijken, mee oefenen, mee spelen. En als je het prettig vindt kun je het ook in combinatie doen met een paar coachgesprekken.

In dit filmpje krijg je kort een beeld wat de module inhoudt en je kan brengen.

Wil je de online-training aanschaffen of wil je er eerst meer over weten, mail of bel (06-31956390) me, dan regel ik het voor je.

Wil je meer weten over HeartMath en hartcoherentie training, klik dan hier.