Werken aan Veerkracht

Werken aan Veerkracht

Individueel of in een klein groepje

Bij de hartcoherentietraining wordt het gelicenseerde HeartMath programma Werken aan Veerkracht gevolgd. In 7 individuele sessies en een doorlooptijd van ca. 2 maanden krijgt je de technieken aangereikt die je helpen om met meer veerkracht en plezier in het leven te staan.

Met weinig tijdsinspanning werk je vervolgens effectief aan meer balans en vreugde in je leven!

Het programma Werken aan Veerkracht wordt ook aan kleine groepen van max 4 deelnemers gegeven. Ik houd het expres bij individueel of in een klein groepje zodat voor elke deelnemer persoonlijke aandacht en diepgang kan worden gegarandeerd.

Workshops HeartMath hartcoherentietraining

Naast individuele hartcoherentietraining geef ik ook workshops van 2 uur, waarin je de basis krijgt uitgelegd over wat HeartMath inhoudt. Dit helpt in een stuk bewustwording over de effecten van stress en trauma. Daarnaast ga je in de workshop zelf aan de slag met de eerste oefening om de rust te herstellen in je autonome zenuwstelsel.

Deze workshops worden in company gegeven en sluiten goed aan bij dagen rond duurzame inzetbaarheid & vitaliteit en verzuimpreventie & re-integratie. Het is een zelfde workshop die alle politieagenten van Nederland krijgen. In dit filmpje vertellen agenten meer over wat ze in de workshop hebben geleerd.